mandag 19. oktober 2009

Pynt

Disse figurene fra http://www.demdaco.com/ er bare så nydelige, og de er den perfekte personlige gave til noen.
Dette bildet heter "Grandmother", og det taler for seg selv.
Jeg vil gjerne ha en slik figur stående på nattbordet, eller i stuen.
Figurene som er laget av tre, symboliserer følelser, og de blir veldig personlige.
Dette bildet heter "Close to me". Det er veldig godt å få holde godt inntil de man er veldig glad i.
Godt å gi trygghet...


Tenk å få en slik gave i barseltiden... Figuren heter "Child of my heart".
Eller en slik av pappa`n. "Tenderness"

Koselig..., ikke sant?2 kommentarer:

 1. Hei og takk for veldig koselig kommentar.

  Jeg kan love deg at jeg også får reaksjoner fra mennesker som mener det er feil å legge ut bilder av oss. Noen mener at pedofile osv kan bruke bildene mens andre mener det er feil å legge ut bilder av hva vi gjør. I vennekretsen har de nå sluttet å komme med sine bloggmeninger til meg, for jeg bryr meg ikke. Samtidig respekterer jeg deres frykt for bloggen, og legger aldri ut bilder av andres barn uten at det er snakket om først.

  Jeg mener at det må være opp til meg hva jeg legger ut fra vårt liv. Jeg har kontroll og kan når som helst slette det som ligger på bloggen. Jeg mener og tror at verden utvikler seg og at bloggen kan være en fin mulighet for bla familier som bor langt fra hverandre kan følge hverandres liv. Jeg har aldri vært redd for å legge ut bilder av Celine, da må jeg si at jeg egentlig tenker mere på om man kan få innbrudd når man skriver at man er borte/på ferie.

  Noen ganger snur jeg litt på planer. Dvs at jeg kanskje skriver at vi skal på Ikea når vi egentlig skal på smartClub. Det er fordi det finnes mennesker jeg ikke vil møte og som kan finne på å dra dit vi er for å stelle i stand trøbbel......

  At folk som leseer bloggen kjenner meg synes jeg bare er hyggelig. Hver uke blir jeg stoppet av noen som sier: du kjenner ikke meg, men jeg kjenner deg/dere..... Det er superkoselig synes jeg :)

  Det ble langt dette her.
  Gjør det du/barnepappaen synes er riktig, og ikke hør på andre. Du vet best for deg og dine.

  Stor klem fra Christine

  SvarSlett
 2. hei liv johanne

  je ville nok vert veldig forsiktig med å legge ut bilder av barna dine. ikke bare fordi de vil være der i all fremtid men også fordi det finnes mange syke mennesker i denne verdenen. et bildet på nettet er ofte der det begynner.
  barna dine vil kanskje ikke være avbildet på nettet når de blir større og begynner på skolen osv.. hvis du vil ha minner fra barndommen... hvorfor ikke gjøre som i "gamledager" ? lage album med barna som de kan se så mye de vil i når de blir større.
  så kan de selv legge ut de bildene de vil når de blir store nok til å drive med data. og det er jo ikke lenge til i dagens samfunn.
  je har selv mange barn men de skal få slippe å oppdage at je har lagt ut bilder av dem som små. NETTET KAN IKKE SLETTES. det har vel dere bloggere lært?? det som er skummelt er at det starter ofte med "et lite bilde på nettet" - dette er nå min mening..

  fantastisk koselige figurer forresten.
  tårene triller på kinnet.
  Je skal bestille 2 stk her og nå.

  hilsen skeptisk

  SvarSlett