tirsdag 20. oktober 2009

Bad

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra badet. Jeg har såvidt begynt å vaske til jul, og da blir det jo så fint innimellom. Badet var slik da vi flyttet inn, og jeg liker denne stilen, litt italiensk stil, og da blir badet slik noen år til! Benken jeg har foran vasken, er tiltenkt barna. Der sitter de når de steller seg, og i de har en hver sin kurv med sitt undertøy i.

Da fargene på flisene er i terracotta, har jeg oransje og røde håndduker.


Durance har ikke bare deilige vaskemidler, de har også deilige parfymer. Denne parfymen fikk jeg av min mor da vi var på handletur til Sverige. "Svenskgave" bare sånn alikevel! Tusen Takk for deilig blomsterduft med navn
"Belle de nuit orchide".


Denne deilige morgenvasken fra The Body Shop med Tea Tree, er også veldig deilig.
Man våkner...I denne søte broderte posen, oppbevarer jeg bomull i.I denne kurven har jeg alt jeg trenger til et stell. Jeg må ha alt tilgjengelig foran meg, for at det skal brukes. Nå har vi ingen skap ved vasken, og da må jeg ha det framme.


Partylite selger dette settet med håndsåpe og håndkrem i duften "Solbleket bomull". Perfekt å sette dette fremme når man har gjester.
Ja dette var et utdrag av badet mitt,
og noen av de produktene jeg er veldig glad i. Tror ikke det kommer til å holde seg så ryddig frem til jul, men slik er det, man kan jo ikke vaske en gang i året...
2 kommentarer:

  1. Fine bilder, -og tusen takk for koselig besøk i dag! :-))

    SvarSlett
  2. Det va et koseligt bad!!! Og der e mange innlegg eg har likt så godt hos deg:)

    Luene mine e strikka med garnet Sublime. Eg fekk kjøpt det hos Sandnes garn. Du finne det nok ved å besøga nettsiden deiras. Det e heilt nydeligt - mykt som bare det!!

    Klem, Cecilie.

    SvarSlett