Hjemmelagede kjøttkaker i brun saus er en middagsrett alle er glad i.
Dette er elgkjøttkaker, og jeg bruker kun
egg,
potetmel,
salt og pepper
i dem.
Noen ganger
løk og
evt paprika.
Det som er det beste er å steke dem på bakepapir i stekeovnen. Da blir det ingen stekos, og de er garantert gjennomstekte!
Sausen denne dagen ble den lettvinte måten (altså posesaus), men tilsetter
brunost og creme fraiche i den, og da blir den nesten som hjemmelaget.
Ett tips på tampen er at jeg dampkoker potene og gulrøttene, på rist, og da smaker de bedre, og koker "aldri" i stykker.
.
Kan det bli enklere?
Hei, fin blogg du har.. ;D
SvarSlettHar aldri tenkt på å steike kjøttkakene i ovnen, det må jo vere mykje raskare og det! Det skal eg prøve neste gong eg lager (blir ikkje så alt for ofte da:-)
Hilsen Lillian
Heisann,
SvarSlettså nydelig dere har
det her på Konvallhaugen!!!
Takk for hyggelig kommentar
på bloggen min, tematikken
skaper jo en del debatt!!
Negativ, anonym og lite
konstruktiv kritikk bør
prelle rett av, men må jo
innrømme at det er litt
ubehagelig, så setter stor pris
på dere litt triveligere der ute!!!
Goood tirsdagskveld!
Mvh HC
Tusen takk for kjempeflott oppskrift!
SvarSlettDet der så helt nydelig ut!
Kan tippe du hviler ut etter en fantastisk god middag ❥
Ønsker deg en nydelig kveld og morgendag!
Klem Lokki