torsdag 17. desember 2009

Jul ved inngangspartietKransen kom opp for noen dager siden, og den skaper en slik god stemning ved inngangspartiet.Dørskiltet, har jeg ordna meg (nesten) selv.
Bokstavene var limt på et veggskilt formet som ei mus, som min mor kjøpte til oss på martna i sommer. Denne musa datt ned for meg, og musa gikk i to, og noen av bokstavene datt av.
Da malte jeg bokstavene hvite, rotet litt i vedskjulet til mor, og vips så ble det et nytt dørskilt. Fjøla er gammel, og det gjør den så fin egentlig.
Nå ser dere graderstokken, og streken er litt lengre nede enn 0.... og i skrivende stund er det hele 12 minus her nå.For å snakke om håndverk, så har jeg fått årets første julekort, og det julekortet er hjemmelaget.
Ei venninne og kollega av meg lager slike kort til alle anledninger, og nå sitter hun å stempler, tegner, limer og klipper julekort. Inne i kortet er det et bilde av familien, og en tekst hun har skrevet selv.
Tusen takk for det fine julekortet!

3 kommentarer:

 1. Riktig god jul og godt nytt år til deg også.Og tusen takk for mange hyggelige komentarer,klem Heidi

  SvarSlett
 2. Skal si det dørskiltet ble fint!
  Og med dørkransen på plass ble det hele veldig vakkert!
  Du har en nydelig blogg ❥
  Ønsker deg en finfin dag!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 3. Hei hei.
  og tusen takk for utrolig hyggelig kommentar. Lever jo lenge på alle de fine ordene:-)
  Det kommer en tv reportasje også ja. men de skal slutte med hjem sendinger på tv, så det blir bare på nett. legger det ut på nett over helga.

  Så flott og julepyntet dere har fått det utenfor. Kos dere med helgen.

  klem

  SvarSlett