torsdag 29. oktober 2009

Dukkene

Her er dukkene som Amalie, min datter på snart 5 år leker veldig mye med.
Vi kjøpte denne dukken i julegave i fjor.
Dukken her heter Sara og er en Lee Middleton-dukke. Den er Amerikansk, og ligner veldig på en ordentlig baby. Mange som kommer hjem til oss, blir skremt når hun ligger slengt oppe i en sofa. Hun er veldig virkelighetsnær, og er lik i størrelse som en ordentlig nyfødt baby.Vi fikk men en god del klær, en smokke med magnet, bibel og sertifikat da jeg kjøpte henne. Kjøpte henne privat av en dame i Sør-Trøndelag som driver å importerer disse dukkene.

Amalie er veldig glad i dukker, og de er en del av hennes hverdag. De har egne senger, masse klær og utstyr. Alle klærne etter Amalie i størrelse 50-56 som ikke er slitt eller utvasket, har vi tatt i bruk som dukkeklær. De passer jo perfekt til disse dukkene.
                                 
Her er begge to sammen!                                     

          
Da Amalie var nesten 2 år, fikk hun denne dukken som heter "Amazing Amanda", men til daglig kalles bare Amanda. Den dukken er dukken over alle dukker! Amanda er med oss nesten over alt, og hun har fått en helt egen personlighet.
Da Sara kom inn i bildet, trodde vi at Amanda ble glemt, men nei, Amanda er DUKKEN med stor D!!! Vi spurte henne hva hun syntes om Sara, om hun var fin osv, men "hu e så feit" svarte hun...
I dag leker hun med begge to, og hun viser tydelig omsorg for de. Det er vel litt som oss mødre, at vi utvider hjerte vårt med kjærlighet, for alle barna våres.

1 kommentar:

 1. Hei!
  Så flotte dukker :-)
  Ja, det ble fargen CHI, og angrer ikke i det hele tatt! Så hvit og fin :-)

  Skal bare kose meg med tv og data i kveld jeg og!

  Ha en fin helg!
  klem j

  SvarSlett